0 0
Pastrav prajit in tigaie cu legume

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrediente

Un pastrav curatat si spalat
2 cartofi curatati si taiati cuburi fierti doar 5 minute
O rosie taiata in bucati medii
1 ardei iute taiat felii
2-3 catei de usturoi taiati felii
Un sfert de pahar de vin
2-3 linguri ulei de masline
Jumatate de legatura de patrunjel
O crenguta de cimbrisor (optoional)
Sare
Piper

Pastrav prajit in tigaie cu legume

Totul intr-o singura tigaie

Pastravul se poate înlocui cu orice peste va place

Ingrediente

Cum procedezi

Share

Pastravul se poate înlocui cu orice peste va place

Pași

1
pasul

Mai intai uscam bine pestele cu un servetel de hartie dupa care ungem pastravul cu putin ulei de masline si il condimentam cu sare si piper pe toate partile inclusiv in burta. Daca aveti puteti pune si niste cimbrisor verde in burta pestelui.

2
pasul

Intr-o tigaie adaugam uleiul de masline si dupa ce s-a incins putin punem pestele la prajit.

3
pasul

Dupa ce s-a rumenit pe o parte, intoarcem pestele pe partea cealalta.

4
pasul

Dupa ce am intors pestele, adaugam in tigaie ardeiul iute si usturoiul. Lasam la prajit ardeiul si cu usturoiul pentru un minut. Trebuie avut grija sa nu ardem usturoiul.
Daca doriti sa nu fie foarte iute, inainte sa il taiati, scoateti semintele si venisoarele de la ardei

5
pasul

Hustiuliuc si cu rosia. Adaugam sare, piper, patrunjel si un sfert de pahar de vin. Tot acum adaugam si cartofii pre fierti.
Punem capacul si lasam sa fiarba inca 5 minute sau pana mai scade sosul putin.

6
pasul

La sfarsit presaram putin patrunjel tocat marunt si servim. Pofta buna

BarbosuOficial

fasole cu carnati
altă rețetă
Fasole la Cuptor cu Carnati Chorizo
vinete umplute
alta rețetă
Vinete umplute cu carne de vita

Adaugă comentariu