1 0
Cotlet de porc cu sos de rosii

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrediente

4 Cotlete de porc
O lingurita de mustar Dijon
O ceapa taiata marunt
O rosie taiata marunt
100ml vin alb
3 catei de usturoi tocati marunt
Un varf de lingurita de zahar
Oleaca de cimbrisor verde tocat marunt
Ardei iute uscat (optional)
2-3 linguri de ulei
Sare
Piper

Cotlet de porc cu sos de rosii

Cotlet prajit in tigaie

am servit totul cu cartofi prajiti...pohta ce-am pohtit

Ingrediente

Cum procedezi

Share

Pași

1
pasul

Condimentam pe ambele parti cotletele cu sare si piper dupa care le ungem cu putin mustar Dijon.

2
pasul

Punem intr-o tigaie niste ulei si prajim cotletele pana cand se rumenesc pe ambele parti.
Dupa ce s-au prajit le scoatem si le punem pe o farfurie.

3
pasul

In aceeasi tigaie, hustiuliuc cu o ceapa pe care o calim pentru un minut doua.

4
pasul

Adaugam usturoiul si prajim pentru 30 de secunde.

5
pasul

Punem si rosia taiata marunt pe care o calim pentru cateva minute.

6
pasul

Adaugam sare, piper, un varf de lingurita de zahar si niste cimbrisor verde tocat marunt.

7
pasul

Cand in tigaie nu mai e zeama aproape deloc, adaugam 100 ml de vin.

8
pasul

Adaugam cotletele si mai lasam sa fiarba la foc mic pentru cateva minute. Optional putem adauga si niste ardei iute uscat.

9
pasul

Cand o mai scazut putin sosul inchidem focul.

10
pasul

Servim cu piure, orez sau de ce nu cu cartofi prajiti daca-i pofta mare asa cum o fost la mine.

BarbosuOficial

vinete umplute
altă rețetă
Vinete umplute cu carne de vita
salata de cartofi
alta rețetă
Salata de cartofi cu macrou afumat

Adaugă comentariu

Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here