Ingrediente
-
Paste
-
O conservă cu ton
-
Niște castravete tăiat bucățele
-
Un ardei kapia tocat mititel
-
O mână de măsline (opțional)
-
O ceapă verde tocată mărunt
-
Oleacă de mărar și pătrunjel bine mărunțite
-
O conservă de porumb
-
O linguriță de muștar Dijon
-
Zeama de la o jumătate de lămâie
-
Ulei de măsline
-
Sare
-
Piper
Cum procedezi
Pași
1
pasul
|
Fierbem pastele în apă cu olecuțâcă de sare conform instrucțiunilor de pe ambalaj, le strecurăm fără a le clati și le amestecăm cu o lingură de ulei, să nu se lipească între ele. Le lăsăm sa se răcească. |
2
pasul
|
Scurgem lichidul din conservă și punem tonul peste paste. |
3
pasul
|
Huștiuliuc cu ardeiul și castravetele; amestecăm. |
4
pasul
|
Punem măslinele, ceapa, verdeața și porumbul scurs. |
5
pasul
|
Potrivim de sare și piper, adăugăm ulei, muștar și zeama de lămâie. Amestecăm bine. |
6
pasul
|
Poftă mare! |