0 0
Vinete umplute cu carne de vita

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrediente

O vanata
500g carne de vita tocata
O ceapa rosie taiata
O bila de mozzarella proaspata
Un pahar de suc de rosii
O rosie taiata felii
Un sfert de pahar de vin alb sau rosu
Niste parmezan
3 catei de usturoi taiati marunt
O lingurita de oregano uscat
O lingurita de cimbrisor verde tocat sau cimbrisor uscat
Oleaca de paprika dulce
Un varf de lingurita de scortisoara macinata
Un varf de lingurita de zahar
Ardei iute uscat cat poti duce
Ulei de masline
Sare
Piper

Vinete umplute cu carne de vita

O explozie de gusturi

Scortisoara face "toti banii"... neaparat sa adaugati.

Ingrediente

Cum procedezi

Share
ARVE Error: src mismatch
provider:    youtube
url: https://www.youtube.com/watch?v=rxXHxQXRcZM&t=1s

src: https://www.youtube-nocookie.com/embed/rxXHxQXRcZM?start=1&feature=oembed
src mod: https://www.youtube-nocookie.com/embed/rxXHxQXRcZM?start=1
src gen: https://www.youtube-nocookie.com/embed/rxXHxQXRcZM

Pași

1
pasul

Taiem coada la vanata dupa care o taiem in jumatate. Cu un cutit facem niste taieturi, de-a lungul si de-a latul, pe suprafata alba a vinetei. Atentie, nu taiem de tot, ci doar la suprafata.

2
pasul

Ungem bucatile de vanata cu niste ulei de masline si le asezam cu coaja in jos intr-o tava ceramica sau de metal.

3
pasul

Asezonam cu sare si piper dupa care bagam tava la cuptor la 200 de grade pentru aproximatim 35-40 de minute sau pana cand se rumenesc.

4
pasul

Intr-o tigaie incingem niste ulei de masline si adaugam ceapa pe care o calim la foc mediu pentru cateva minute.

5
pasul

Adaugam usturoiul si prajim pentru cateva secunde.

6
pasul

Adaugam un varf de lingurita de scortisoara macinata dupa care punem la prajit in tigaie carnea de vita.

7
pasul

Prajim bine carnea la foc mediu pana cand isi schimba complet culoarea si-a eliminat toata apa.

8
pasul

Adaugam sare, piper, o lingurita de oregano uscat si o lingurita de cimbrisor verde tocat marunt sau uscat daca nu aveti verde.

9
pasul

Dupa ce carnea s-a prajit bine si a ramas fara apa, adaugam un sfert de pahar de vin alb sau rosu.

10
pasul

Hustiuliuc cu oleaca de paprika, un pahar de suc de rosii si oleaca de zahar...ca sa taiem din aciditatea rosiilor...tot acuma adaugam si ardeiul iute uscat...daca vrei

11
pasul

Dam focul la mic, punem un capac si lasam sa fiarba pentru aproximativ 25-30 de minute. Trebuie avut grija sa nu se lipeasca de fundul tigaii asa ca mestecam din cand in cand.

12
pasul

Dupa 30 de minute, stingem focul si radem niste parmezan.

13
pasul

Scoatem vinetele din cuptor si cu o furculita amestecam putin in ele

14
pasul

Hustiuliuc cu sosul de carne peste vinete

15
pasul

Peste carne razuim niste parmezan, cateva felii de rosii si niste bucati de mozzarella proaspata.

16
pasul

Bagam totul la cuptor la 200 grade pentru 10-15 minute sau pana cand se rumeneste frumos.

17
pasul

Dupa ce scoatem din cuptor presaram putin patrunjel tocat.

18
pasul

Facem poze sa ne laudam la neamuri pe Facebook si Instagram.

19
pasul

Servim

BarbosuOficial

pastrav prajit cu legume
altă rețetă
Pastrav prajit in tigaie cu legume
Cotlet de porc prajit
alta rețetă
Cotlet de porc cu sos de rosii

Adaugă comentariu

Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here