0 0
Salată de fasole cu ou poșat

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrediente

O conservă de fasole (de preferat neagră, albă, roșie)
Câteva ridichi de lună tăiate feliuțe
Niște castravete bucățele
Un ardei gras tăiat
Vreo 2 roșii cherry tăiate
Un ardei iute tocat
Olecuță de ceapă verde tăiată
O țelină apio tocată mărunt
Olecuță de mentă mărunțită
Niște zeamă de lămâie
Câteva frunze de salată verde
Un ou
Niște telemea
O lingură de oțet
Sare
Piper

Salată de fasole cu ou poșat

Ingrediente

Cum procedezi

Share

Reteta simpla si rapida de salata de fasole si legume servita cu ou posat

Pași

1
pasul

Scoatem fasolea din conservă și o clătim sub un jet de apă rece.

2
pasul

Într-un castron încăpător, amestecăm fasolea, feliile de ridichi, castravetele, ardeiul, feliile de roșii, ardeiul iute, că fără iuțală viața e pustiu, ceapa verde, țelina și menta.

3
pasul

Potrivim de sare, piper și punem și olecuță de zeamă de lămâie.

4
pasul

Într-un castronel punem o strecurătoare deasă și în ea spargem cu atenție un ou; scurgem bine partea foarte lichidă a albușului apoi punem oul în alt castronel.

5
pasul

Aducem la clocot niște apă, punem oleacă de sare și o lingură de oțet, dăm focul la mic, facem cu o lingură un mic vârtej și punem încetișor oul crud.

6
pasul

Din când în când, învârtim cu lingura pe lângă ou și-i fierbem fix 3 minute din momentul în care îl scufundăm în apă.

7
pasul

Scoatem oul cu o spumieră și-l punem într-o farfurie, pe un șervețel.

8
pasul

Aranjăm frunzele de salată verde pe o farfurie, deasupra punem amestecul cu fasole, apoi huștiuliuc cu oul poșat, peste care presărăm puțin piper.

9
pasul

Servim cu olecuță de telemea fărâmițată deasupra.

10
pasul

Poftă mare!

tuica fiarta
altă rețetă
Țuică fiartă
mancare cu ardei
alta rețetă
Mancare cu ardei capia

Adaugă comentariu

Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here