0 0
Prăjitură Pavlova

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrediente

7 albușuri de ou (200 de grame), de preferat olecuță mai vechi (5 – 7 zile)
250 de grame de zahăr tos
O linguriță de oțet
2 lingurițe de amidon de porumb
O linguriță de pastă de vanilie
Niște smântână pentru frișcă
O lingură de zahăr
Olecuță de pastă de vanilie
Niște fructe proaspete (afine, căpșune, felii subțiri de kiwi, de clementine, boabe de struguri)
Ulei de floarea soarelui

Prăjitură Pavlova

Ingrediente

Cum procedezi

Share

Reteta simple de Prăjitură Pavlova cu frișcă și fructe proaspete

Pași

1
pasul

Mixăm albușurile vreo 30 de secunde, până când au făcut un pic de spumă.

2
pasul

Încorporăm zahărul, adăugând treptat câte o lingură, sub amestecare continuă.

3
pasul

Mixăm până când s-a dizolvat zahărul.

4
pasul

Adăugăm oțetul, amidonul și pasta de vanilie și mai mixăm oleacă, la viteză mică, până ce se omogenizează amestecul.

5
pasul

Preîncălzim cuptorul la 120 de grade (cu ventilație) sau 140 de grade (fără ventilație), cu focul sus și jos.

6
pasul

Punem o hârtie de copt în tavă, punem un strop de ulei de floarea soarelui și ungem hârtia.

7
pasul

Lipim colțurile hârtiei de tavă cu puțină compoziție și huștiuliuc cu spuma, pe care o modelăm într-o formă rotundă, cu o bordură mică pe margine.

8
pasul

Dăm la cuptor, la temperatura de mai sus, pentru o oră și jumătate.

9
pasul

Apoi închidem focul, deschidem puțin ușa cuptorului și lăsăm bezeaua să se răcească complet în cuptor.

10
pasul

Batem smântâna cu zahărul și pasta de vanilie, până când obținem o frișcă stabilă.

11
pasul

Punem frișca pe blatul de bezea și punem fructele deasupra.

12
pasul

Poftă mare!

ciorba de porc
altă rețetă
Ciorba de porc
muschi de porc in sos de vin
alta rețetă
Mușchi de porc cu sos de vin roșu

Adaugă comentariu

Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here