Ingrediente
-
Un pachet de foietaj frantuzesc
-
Niște brânză rasă (cașcaval, brânză Cheddar)
-
2 ouă
-
Olecuțâcă de bere
-
O linguriță de muștar Dijon
-
Câteva felii de bacon (salam)
-
Piper
Cum procedezi
Pași
1
pasul
|
Peste cașcavalul ras punem un ou, smântâna, piperul, berea și muștarul și amestecăm bine. |
2
pasul
|
Întindem pachetul de foietaj pe un tocător, îl tăiem în sferturi și îl înțepăm cu furculița. |
3
pasul
|
Punem felii de bacon în fiecare pătrat, pe diagonală, iar deasupra lor punem amestecul de brânză. Unim colțurile libere și le transferăm într-o tavă, pe hârtie de copt. |
4
pasul
|
Ungem trigoanele cu ou bătut și le dăm la cuptor la 180 de grade, pentru 20 de minute sau până când se rumenesc. |
5
pasul
|
Poftă mare! |