0 0
Trigoane cu bacon și cașcaval

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrediente

Un pachet de foietaj frantuzesc
Niște brânză rasă (cașcaval, brânză Cheddar)
2 ouă
Olecuțâcă de bere
O linguriță de muștar Dijon
Câteva felii de bacon (salam)
Piper

Trigoane cu bacon și cașcaval

Ingrediente

Cum procedezi

Share

O reteta usoara perfecta pentru un mic dejun.

Pași

1
pasul

Peste cașcavalul ras punem un ou, smântâna, piperul, berea și muștarul și amestecăm bine.

2
pasul

Întindem pachetul de foietaj pe un tocător, îl tăiem în sferturi și îl înțepăm cu furculița.

3
pasul

Punem felii de bacon în fiecare pătrat, pe diagonală, iar deasupra lor punem amestecul de brânză. Unim colțurile libere și le transferăm într-o tavă, pe hârtie de copt.

4
pasul

Ungem trigoanele cu ou bătut și le dăm la cuptor la 180 de grade, pentru 20 de minute sau până când se rumenesc.

5
pasul

Poftă mare!

salata de paste cu ton
altă rețetă
Salată de paste reci cu ton
pilaf cu pulpe de pui salata de varza
alta rețetă
Pilaf cu pulpe de pui și salata de varză

Adaugă comentariu