0 0
Brânză halloumi cu garnitură de orez prăjit cu ou

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrediente

2 bucăți de brânză halloumi
O ceapă tăiată mărunt
Un ardei tocat mărunt
Un morcov tăiat julien (fâșii subțiri pe lungime)
Un baby corn (porumb tânăr) tăiat julien
O pungă de orez prefiert
O linguriță de turmeric (curcuma)
Câțiva căței de usturoi tocați
Un ou
Oleacă de coaja rasă de lămâie
Un ardei iute tocat
O mână de ceapă verde tocată
Niște zeamă de lămâie
Oleacă de pătrunjel tocat
Ulei de măsline
Sare
Piper

Brânză halloumi cu garnitură de orez prăjit cu ou

Ingrediente

Cum procedezi

Share

Pași

1
pasul

Încingem două, trei linguri de ulei de măsline într-o tigaie, punem ceapa tăiată mărunt și călim oleacă.

2
pasul

Adăugăm ardeiul, mai călim puțin și huștiuliuc cu fâșiuțele de morcov și porumb; facem focul mai tare și le prăjim un pic.

3
pasul

Adăugăm orezul prefiert și prăjim în continuare.

4
pasul

Punem sare și piper, o linguriță de turmeric, usturoiul tocat, apoi spargem un ou în centru tigăii, amestecăm și îl prăjim oleacă acolo; după ce se întărește puțin, îl amestecăm cu restul compoziției.

5
pasul

Radem niște coaja de lămâie, huștiuliuc cu ardeiul iute că fără iuțală, viața e pustiu, stingem focul și punem niște ceapă verde.

6
pasul

Stoarcem olecuță de zeamă de lămâie și presărăm pătrunjelul.

7
pasul

Desfacem brânza în câte două bucăți pe care le uscăm bine cu șervețele de hârtie.

8
pasul

Încingem bine grătarul, așezăm brânza și prăjim câte 2 - 3 minute pe fiecare parte. Servim cu garnitura pregătită mai devreme.

9
pasul

Poftă mare!

BarbosuOficial

Bors moldovenesc cu afumatura
altă rețetă
Borș moldovenesc cu afumătură
ceafa de porc in sos de vin alb
alta rețetă
Ceafă de porc în sos de vin alb

Adaugă comentariu

Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here