0 0
Pilaf cu pulpe de pui și salata de varză

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrediente

4 pulpe de pui
O ceapă tocată mărunt
Un morcov ras
O țelină apio tocată cubulețe
Un pahar cu orez
O jumătate de pahar de vin alb
3 pahare de supă de pui
Niște varză tăiată fideluță
Un morcov ras
O mână de mărar tocat mărunt
Niște oțet de mere
Ulei de măsline
Sare
Piper

Pilaf cu pulpe de pui și salata de varză

Ingrediente

Cum procedezi

Share

O reteta clasica de pilaf din orez cu legume si pulpe de pui servit cu o salata de varza cu morcov.

Pași

1
pasul

Tăiem pulpele în două bucăți (spată și copănele), le sărăm și le piperam pe ambele părți.

2
pasul

Încingem două, trei linguri de ulei într-o oală și huștiuliuc cu pulpele, spata întotdeauna cu pielea în jos, aglomerând vasul pentru a rămâne rumeneală.

3
pasul

Le prăjim olecuță și le scoatem pe o farfurie.

4
pasul

În uleiul și rumeneala rămase în oală călim ceapa, apoi punem morcovul și țelina și le călim și pe ele.

5
pasul

Huștiuliuc cu orezul, îl înmuiem un pic, apoi adăugăm vinul.

6
pasul

Amestecăm și punem supa de pui, oleacă de sare, piper și pulpele.

7
pasul

Aducem la fierbere, punem capacul și dăm la cuptor pentru 30 de minute, la 170 – 180 de grade; după 25 de minute verificăm.

8
pasul

Peste varză punem niște sare grunjoasă, o frecăm și adăugăm morcovul, mărarul și oțetul și amestecăm bine.

9
pasul

Servim pilaful cu pulpe și cu salata de varză.

10
pasul

Poftă mare!

trigoane cu cascaval retete rapide barbosu
altă rețetă
Trigoane cu bacon și cașcaval
panna cotta retete italiene desert simplu
alta rețetă
Panna cotta

Adaugă comentariu