1 0
Borș de fasole verde

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrediente

O ceapă tăiată mărunt
Un morcov ras
Un morcov tăiat mărunt
Păstârnac tăiat mărunt
Țelină apio tăiată mărunt
Ardei gras tăiat mărunt
Două linguri de pastă de ardei
O linguriță de boia de ardei dulce
Fasole verde
Supă de legume
O conservă de roșii întregi în bulion
Borș
Pătrunjel tocat
Leuștean tocat
Ulei de măsline
Sare

Borș de fasole verde

Ingrediente

Cum procedezi

Share

Pași

1
pasul

Încingem două, trei linguri de ulei de măsline într-o oală și adăugăm ceapa tăiată mărunt. Călim la foc mic.

2
pasul

Adăugăm morcovul ras (opțional, pentru textură). Le călim câteva minute.

3
pasul

Huștiuluc cu păstârnacul, țelina și morcovul tăiate mărunțel și le călim câteva minute. Punem și sare.

4
pasul

Adăugăm ardeiul gras și îl inmuiem oleacă.

5
pasul

După încă două minute, punem două linguri de pastă de ardei, dar dacă n-avem, nu-i foc și pară.

6
pasul

Huștiuluc cu boiaua de ardei dulce și amestecăm.

7
pasul

Adăugăm fasolea verde, care poate fi și galbenă.

8
pasul

Amestecăm din nou și adăugăm supă de legume și olecuță de apă, nu foarte multă. Supa de legume îi va îmbogăți gustul.

9
pasul

Facem focul mai tare și fierbem totul vreo 10 minute.

10
pasul

Adăugăm și conținutul conservei de roșii în bulion. Pentru că sunt mult mai bune, folosim roșii întregi în bulion, pe care le zdrobim ușor înainte de a le pune în oală. Fierbem încă 10 minute.

11
pasul

Huștiuluc cu borșul și mai clocotim olecuță.

12
pasul

Închidem focul și presărăm pătrunjel și leuștean proaspete.

BarbosuOficial

friptura de porc cu sos de bere
altă rețetă
Friptură de porc la tigaie în sos de bere
tocanita de ciuperci cu pui
alta rețetă
Tocăniță de ciuperci cu pulpe de pui dezosate

Adaugă comentariu

Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here