Ingrediente
-
3 bucăți de pulpe de pui dezosate
-
Faina alba
-
O ceapă tocată peștișori
-
500-600 de grame Ciuperci tăiate bucăți mărișoare
-
Un ardei Kapia tăiat mărunt
-
O roșie tăiată
-
2-3 căței de usturoi tocat mărunt
-
2-3 linguri de suc de roșii
-
Jumătate pahar de vin
-
Olecuță de cimbru uscat
-
Sare
-
Piper
-
Un vârf de linguriță de zahăr
-
Ulei pentru prajit
Cum procedezi
Pași
1
pasul
|
Peste pulpele de pui dezosate huștiuluc cu sare și piper. |
2
pasul
|
Le tăvălim bine prin făină, pentru a le da o crusta aurie. |
3
pasul
|
Încingem două, trei linguri de ulei de măsline într-o tigaie și punem pulpele la prăjit. Le scoatem pe o farfurie. |
4
pasul
|
În aceeași tigaie, huștiuluc o ceapă tocată, pe care o călim oleacă. |
5
pasul
|
Adăugăm ciupercile, sare și piper. |
6
pasul
|
După ce s-au călit puțin, punem ardeiul, continuând călirea. |
7
pasul
|
Huștiuluc cu roșia și usturoiul. |
8
pasul
|
Adăugăm sucul de roșii și niște fire de zahăr, amestecăm și mai punem olecuță de cimbru și vinul. Amestecăm. |
9
pasul
|
Huștiuluc cu pulpele rumenite. Lăsăm să fiarbă la foc mititel, acoperindu-le cu sos, pentru a-l absorbi. |
10
pasul
|
Poftă mare! |