1 0
Tocăniță de ciuperci cu pulpe de pui dezosate

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrediente

3 bucăți de pulpe de pui dezosate
Faina alba
O ceapă tocată peștișori
500-600 de grame Ciuperci tăiate bucăți mărișoare
Un ardei Kapia tăiat mărunt
O roșie tăiată
2-3 căței de usturoi tocat mărunt
2-3 linguri de suc de roșii
Jumătate pahar de vin
Olecuță de cimbru uscat
Sare
Piper
Un vârf de linguriță de zahăr
Ulei pentru prajit

Tocăniță de ciuperci cu pulpe de pui dezosate

Ingrediente

Cum procedezi

Share

Pași

1
pasul

Peste pulpele de pui dezosate huștiuluc cu sare și piper.

2
pasul

Le tăvălim bine prin făină, pentru a le da o crusta aurie.

3
pasul

Încingem două, trei linguri de ulei de măsline într-o tigaie și punem pulpele la prăjit. Le scoatem pe o farfurie.

4
pasul

În aceeași tigaie, huștiuluc o ceapă tocată, pe care o călim oleacă.

5
pasul

Adăugăm ciupercile, sare și piper.

6
pasul

După ce s-au călit puțin, punem ardeiul, continuând călirea.

7
pasul

Huștiuluc cu roșia și usturoiul.

8
pasul

Adăugăm sucul de roșii și niște fire de zahăr, amestecăm și mai punem olecuță de cimbru și vinul. Amestecăm.

9
pasul

Huștiuluc cu pulpele rumenite. Lăsăm să fiarbă la foc mititel, acoperindu-le cu sos, pentru a-l absorbi.

10
pasul

Poftă mare!

BarbosuOficial

reteta bors de fasole verde
altă rețetă
Borș de fasole verde
peste la cuptor
alta rețetă
Biban de mare la cuptor cu legume și oleacă de sos

1 Comments Hide Comments

Super bună,ne-ar ajuta niște timpi de gătire ,deoarece nu toți suntem cunoscători,dar a ieșit gustoasă , plus vinul care a rămas foarte bun , huștiuliuc pe gât 😋

Adaugă comentariu