0 0
Cod la cuptor in crusta de pesmet si legume

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrediente

Fileuri de cod fără piele și fără os (orice alt pește)
Dovlecel tăiat cubulețe
Vânătă tăiată cubulețe
Usturoi granulat
Două felii de pâine mai veche
Cimbrișor
Pătrunjel
Mărar
Un cățel de usturoi tăiat feliuțe
Coaja unei lămâi
Roșii cherry tăiate bucăți
Ulei de măsline
Sare
Piper
Olecuță sos iute (facultativ)

Cod la cuptor in crusta de pesmet si legume

Ingrediente

Cum procedezi

Share

Pași

1
pasul

Într-o tavă punem dovlecelul și vânăta tăiate cubulețe, sare și piper, un praf de usturoi, ulei și olecuță de sos iute.

2
pasul

Amestecăm bine și dăm la cuptor, la 180 de grade, pentru 20 – 25 de minute.

3
pasul

Dăm la chopper (mărunțitor) pâinea, cimbrișorul, pătrunjelul, mărarul, sare, piper, ulei de măsline, obținând pesmet aromatizat.

4
pasul

Peste acesta radem și coaja de la o lămâie.

5
pasul

Uscăm bine fileurile de cod, le presăram cu sare și piper și, la expirarea timpului de coacere, le punem peste legumele din tavă.

6
pasul

Deasupra huștiuluc cu roșiile cherry amestecate cu sare și cu ulei.

7
pasul

Peste pește așezăm pesmetul aromatizat și dăm tava din nou la cuptor, la 180 de grade, 20 de minute, până se rumenește pesmetul și peștele e făcut.

8
pasul

Poftă mare!

reteta clatite cu branza la cuptor
altă rețetă
Clătite cu brânză la cuptor
CARTOFI COPTI Jacket potato
alta rețetă
Cartofi copti la cuptor si salata cu ton | Jacket Potato

Adaugă comentariu

Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here