0 0
Cartofi copti la cuptor si salata cu ton | Jacket Potato

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrediente

Doi cartofi mari
Două conserve de ton, de preferat în suc propriu
Boabe de porumb din conservă
O linguriță de capere
Maioneză
Lămâie
Brânză rasă
Ulei de măsline
Sare
Piper

Cartofi copti la cuptor si salata cu ton | Jacket Potato

Ingrediente

Cum procedezi

Share
ARVE Error: Invalid URL in url

Pași

1
pasul

Spălăm bine și uscăm cartofii, apoi îi înțepăm oleacă cu vârful unui cuțit.

2
pasul

Pe o folie de aluminiu, așezam un cartof, îl stropim cu ulei, îl presărăm cu sare și-l învelim. Procedăm la fel și cu celălalt cartof.

3
pasul

Dăm cartofii la cuptor la 180 de grade, pentru o oră sau până când se înmoaie.

4
pasul

Peste ton huștiuliuc cu boabele de porumb, caperele, piperul și maioneza și puțină zeamă de lămâie și amestecăm bine.

5
pasul

Scoatem cartofii din cuptor, îi crestăm nu foarte adânc pe lungime, îi apăsam puțin să se depărteze și punem în spațiul creat brânză rasă.

6
pasul

Dăm din nou la cuptor pentru patru, cinci minute, cu focul deasupra.

7
pasul

Când se topește brânza e gata. Servim cu tonul pregătit ca mai sus.

8
pasul

Poftă mare!

peste cu legume la cuptor
altă rețetă
Cod la cuptor in crusta de pesmet si legume
gogosi cu mere
alta rețetă
Gogoși cu mere

Adaugă comentariu

Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here