0 0
Cartofi copti la cuptor si salata cu ton | Jacket Potato

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrediente

Doi cartofi mari
Două conserve de ton, de preferat în suc propriu
Boabe de porumb din conservă
O linguriță de capere
Maioneză
Lămâie
Brânză rasă
Ulei de măsline
Sare
Piper

Cartofi copti la cuptor si salata cu ton | Jacket Potato

Ingrediente

Cum procedezi

Share
ARVE Error: Invalid URL in url

Pași

1
pasul

Spălăm bine și uscăm cartofii, apoi îi înțepăm oleacă cu vârful unui cuțit.

2
pasul

Pe o folie de aluminiu, așezam un cartof, îl stropim cu ulei, îl presărăm cu sare și-l învelim. Procedăm la fel și cu celălalt cartof.

3
pasul

Dăm cartofii la cuptor la 180 de grade, pentru o oră sau până când se înmoaie.

4
pasul

Peste ton huștiuliuc cu boabele de porumb, caperele, piperul și maioneza și puțină zeamă de lămâie și amestecăm bine.

5
pasul

Scoatem cartofii din cuptor, îi crestăm nu foarte adânc pe lungime, îi apăsam puțin să se depărteze și punem în spațiul creat brânză rasă.

6
pasul

Dăm din nou la cuptor pentru patru, cinci minute, cu focul deasupra.

7
pasul

Când se topește brânza e gata. Servim cu tonul pregătit ca mai sus.

8
pasul

Poftă mare!

peste cu legume la cuptor
altă rețetă
Cod la cuptor in crusta de pesmet si legume
gogosi cu mere
alta rețetă
Gogoși cu mere

Adaugă comentariu