Ingrediente
-
2 role de foitaj frantuzesc
-
Oleacă de Finetti (Nutella)
-
Niște fistic măcinat (nucă măcinata)
-
Un ou
-
Câteva lingurițe de lapte
Cum procedezi
Pași
1
pasul
|
Desfacem ușurel o rolă de foitaj. O ungem cu Finetti, ținut olecuță la cald, să se lichefieze puțin, apoi presărăm deasupra fisticul. |
2
pasul
|
Desfacem cea de-a doua rolă de foitaj și, ușurel, ușurel, o așezăm peste cea unsă și le apăsam nițel. |
3
pasul
|
Decupăm triunghiuri pe toată lățimea foii și le rulăm de la vârf spre bază. Așezăm cornurile în tavă, peste hârtia de copt. |
4
pasul
|
Batem oul cu laptele și ungem cornurile direct în tavă. |
5
pasul
|
Huștiuluc cu tava în cuptor, la 200 de grade, pentru 30 – 35 de minute, până când se fac aurii. |
6
pasul
|
Poftă mare! |