0 0
Cornuri rapide cu ciocolată

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrediente

2 role de foitaj frantuzesc
Oleacă de Finetti (Nutella)
Niște fistic măcinat (nucă măcinata)
Un ou
Câteva lingurițe de lapte

Cornuri rapide cu ciocolată

Ingrediente

Cum procedezi

Share

Pași

1
pasul

Desfacem ușurel o rolă de foitaj. O ungem cu Finetti, ținut olecuță la cald, să se lichefieze puțin, apoi presărăm deasupra fisticul.

2
pasul

Desfacem cea de-a doua rolă de foitaj și, ușurel, ușurel, o așezăm peste cea unsă și le apăsam nițel.

3
pasul

Decupăm triunghiuri pe toată lățimea foii și le rulăm de la vârf spre bază. Așezăm cornurile în tavă, peste hârtia de copt.

4
pasul

Batem oul cu laptele și ungem cornurile direct în tavă.

5
pasul

Huștiuluc cu tava în cuptor, la 200 de grade, pentru 30 – 35 de minute, până când se fac aurii.

6
pasul

Poftă mare!

mancare de post cu naut si ciuperci
altă rețetă
Mancare de post cu ciuperci si naut
Piept de pui la grill cu legume
alta rețetă
Piept de pui la grill cu legume

Adaugă comentariu