0 0
Mancare de post cu ciuperci si naut

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrediente

Niște ciupercuțe mititele, maro
Niște usturoi tăiat feliuțe
Un praz tăiat mare
Niște morcov tăiat feliuțe
Niște rădăcină de țelină tăiată mare
Niște cimbrișor tocat mărunt
Vreo două lingurițe de pastă de ardei (sau bulion)
Un pahar de vin roșu, sec
O conservă de roșii întregi în bulion
Niște sos de soia
O lingură de miere
O conservă de năut (sau fasole, linte)
O mână de pătrunjel
Ulei
Sare
Piper

Mancare de post cu ciuperci si naut

Ingrediente

Cum procedezi

Share
ARVE Error: Invalid URL in url

Pași

1
pasul

Încingem oleacă de ulei într-o cratiță și punem ciupercuțele. Le rumenim bine, bine, apoi huștiuluc cu usturoiul.

2
pasul

Prăjim usturoiul maxim 30 de secunde, adăugăm bucățelele de praz și le înmuiem oleacă.

3
pasul

Punem foarte puțină sare și când prazul s-a înmuiat un pic, adăugăm feliile de morcov și de țelină și puțin de piper.

4
pasul

Huștiuliuc și cu cimbrișorul și pasta de ardei.

5
pasul

Amestecăm oleacă și punem vinul roșu.

6
pasul

Adăugăm conținutul conservei de roșii în bulion, clătim cutia cu o lingură de apă și o punem și pe aceea în oală.

7
pasul

Zdrobim olecuță roșiile și adăugăm sosul de soia, cu atenție, ca să nu săreze prea tare.

8
pasul

Huștiuliuc și cu o lingură de miere.

9
pasul

Aducem la punctul de clocotire, punem capacul, dăm focul la mic și lăsăm aproximativ o oră.

10
pasul

Adăugăm năutul scurs, aducem din nou la clocot, punem capacul și mai fierbem 15 – 20 de minute la foc mic.

11
pasul

La final, huștiuliuc o mână de pătrunjel.

12
pasul

Poftă mare!

Omleta Taraneasca
altă rețetă
Omletă țărănească
cornuri cu ciocolata
alta rețetă
Cornuri rapide cu ciocolată

Adaugă comentariu

Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here