0 0
Foietaj cu ceapă și ardei caramelizați

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrediente

O jumătate de ardei gras tăiat subțirel
O ceapă roșie tăiată fideluță
Olecuță de oțet balsamic
O linguriță de zahăr
O rolă de foietaj (franțuzesc)
O bucățică de brânză Gorgonzola
Un ou
Niște glazură de oțet balsamic (facultativ).
Ulei de măsline
Sare
Piper
O linguriță de zahăr

Foietaj cu ceapă și ardei caramelizați

Ingrediente

Cum procedezi

Share

Pași

1
pasul

Într-un castron, amestecăm bine ardeiul și ceapa cu olecuțâcă de sare, piper, ulei și un pic de oțet balsamic.

2
pasul

Adăugăm și zahăr și amestecăm bine.

3
pasul

Întindem rola de foietaj într-o tavă, păstrând hârtia pe care e pus. Tăiem surplusul de hârtie.

4
pasul

Cu ajutorului unui cuțitaș, trasăm o bordură la 2 centimetri de marginile tăvii.

5
pasul

În interiorul acestui perimetru, punem ceapa și ardeii pregătiți mai sus.

6
pasul

Din loc în loc, punem bucățele de brânză.

7
pasul

Batem un ou, ungem marginile foietajului și dăm la cuptor, la 200 de grade, 25 – 30 de minute sau până când se coace foaia.

8
pasul

Când foaia e coaptă, o scoatem, o lăsăm să se răcească, punem olecuțâcă de glazură de oțet balsamic și o tăiem în bucăți potrivite.

9
pasul

Poftă mare!

piure de cartofi cu carnati
altă rețetă
Piure de cartofi cu cârnați și ceapă caramelizată
reteta de fish and chips
alta rețetă
Fish and chips | Rețeta englezească de pește cu cartofi prăjiți

Adaugă comentariu