0 0
Piure de cartofi cu cârnați și ceapă caramelizată

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrediente

Câțiva cârnați proaspeți
Olecuță de unt
Niște cartofi tăiați
2 cepe roșii tăiate fideluță
Oleacă de oțet balsamic
Câteva picături de sos Worcester
Niște supă de pui (apă)
Olecuță de lapte dulce
O mână de ceapă verde tocată mărunt
Ulei de măsline
Sare
Piper
O linguriță de zahăr

Piure de cartofi cu cârnați și ceapă caramelizată

Ingrediente

Cum procedezi

Share

Pași

1
pasul

Așezăm cârnații într-o tavă în care am pus olecuțâcă de ulei și îi înțepăm din loc în loc cu vârful unui cuțit.

2
pasul

Punem deasupra cârnaților bucățele de unt și dăm tava la cuptor, pentru 20 – 25 de minute, la 190 de grade.

3
pasul

Pe la jumătatea timpul, întoarcem cârnații și îi prăjim în continuare.

4
pasul

Punem la fiert, cu un praf de sare, cartofii curățați și tăiați.

5
pasul

Într-o tigaie pusă pe foc, încingem niște ulei și huștiuliuc cu ceapa; călim la foc mititel.

6
pasul

Când ceapa și-a schimbat culoarea, presărăm zaharul, foarte puțină sare, oțetul balsamic și câteva picături de sos Worcester, apoi reducem lichidul până când se va forma un caramel dulce-acrișor.

7
pasul

Punem oleacă de supă pui, mărim puțin focul și reducem din nou. Acesta-i sosul!

8
pasul

Când cartofii s-au fiert, scurgem apa și începem să-i zdrobim.

9
pasul

Adăugăm treptat, amestecând continuu, lapte cald. Punem și olecuță de unt, amestecăm și repetăm operațiile până obținem consistența dorită.

10
pasul

Potrivim de sare, huștiuliuc cu ceapa verde și mai amestecăm olecuță.

11
pasul

Servim cârnații peste ceapa caramelizată și piure, lângă o salată.

12
pasul

Poftă mare!

salata orientala de post
altă rețetă
Salată orientală de post | Rețetă maioneză vegană
tarta cu ceapa caramelizata
alta rețetă
Foietaj cu ceapă și ardei caramelizați

Adaugă comentariu

Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here