0 0
Friptură de porc la cuptor cu sos de muștar și hrean

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrediente

Ceafă de porc tăiată în bucăți potrivite
O mână de cimbru uscat
5 căței de usturoi tăiați feliuțe
Un morcov tăiat mare
O ceapă tăiată în jumătăți
O jumătate de pahar de vin alb
O linguriță de muștar Dijon
O linguriță de pastă de hrean
Un cubuleț de unt
O mână de pătrunjel verde tocat mărunt
Ulei de măsline
Sare
Piper

Friptură de porc la cuptor cu sos de muștar și hrean

Ingrediente

Cum procedezi

Share

O friptura de ceafa de porc la cuptor frageda si foarte usor de facut.

Pași

1
pasul

Punem bucățile de ceafă într-o tavă, punem sare, piper, cimbrul, usturoiul, morcovul și ceapa.

2
pasul

Punem olecuțâcă de ulei și amestecăm bine.

3
pasul

Huștiuliuc cu vinul.

4
pasul

Acoperim cu folie de aluminiu și dăm la cuptor la 150 - 160 de grade, pentru vreo 2 ore, până când se frăgezește carnea.

5
pasul

După ce scoatem tava din cuptor, scoatem carnea și legumele pe o farfurie iar zeama o strecurăm într-o cratiță.

6
pasul

Punem carnea și morcovul înapoi în tavă, adăugăm o lingură – două din sosul strecurat și dăm din nou la cuptor, la 180 grade, pentru 10 minute, până se rumenește carnea.

7
pasul

Aducem sosul strecurat la fierbere și huștiuliuc cu muștarul și hreanul, amestecăm și lăsăm să scadă la jumătate.

8
pasul

Când s-a redus, stingem focul, huștiuliuc cu untul și amestecăm până se topește.

9
pasul

Servim cărnița cu morcovi, piure de cartofi, sos și gogoșari la oțet.

10
pasul

Poftă mare!

cozonac cu nuca si rahat barbosu
altă rețetă
Cozonac cu nucă si rahat
pasta de ardei pasta de gogosar
alta rețetă
Pastă de ardei

Adaugă comentariu

Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here