0 0
Gogoșari în sos tomat

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrediente

2 kilograme de gogoșari cântăriți întregi
500 de mililitri de apă
100 de mililitri de ulei de floarea soarelui
200 de mililitri de oțet alb
250 de grame de bulion
120 de grame de zahăr (6 linguri)
O lingură de muștar Dijon
O lingură de muștar obișnuit
3 frunze de dafin
Niște boabe de piper
O lingură cu vârf de sare pentru murături (neiodată)

Gogoșari în sos tomat

Ingrediente

Cum procedezi

Share
ARVE Error: src mismatch
provider:    youtube
url: https://www.youtube.com/watch?v=-DsNStgjYR4&t=181s

src: https://www.youtube-nocookie.com/embed/-DsNStgjYR4?start=181&feature=oembed
src mod: https://www.youtube-nocookie.com/embed/-DsNStgjYR4?start=181
src gen: https://www.youtube-nocookie.com/embed/-DsNStgjYR4

Reteta de gogosari pentru iarna in sos de bulion si mustar

Pași

1
pasul

Spălăm și scoatem cotoarele ardeilor.

2
pasul

Punem la sterilizat în cuptor, la 140 – 150 de grade, pentru 15 minute, apoi închidem focul și lăsăm borcanele în cuptor.

3
pasul

Tăiem gogoșarii feliuțe, având grijă să nu rămână nervurile albe din interior.

4
pasul

Punem o oală pe foc, punem apa, uleiul, oțetul, bulionul, zahărul, muștarul, amestecăm oleacă și adăugăm foile de dafin, piperul și sarea.

5
pasul

Când clocotește, dăm focul la mediu spre mic și fierbem 15 minute, să scadă puțin.

6
pasul

Adăugăm feliile de gogoșari, aducem din nou la fierbere și fierbem 40 de minute sau până când gogșarii se înmoaie puțin, pe foc mediu spre mic, amestecând cu grijă din când în când.

7
pasul

Umplem borcanele calde, le închidem cu capace noi, punme cu capacul în jos și le învelim bine în pături.

8
pasul

Poftă mare!

muschi de porc in sos de vin
altă rețetă
Mușchi de porc cu sos de vin roșu
tuica fiarta
alta rețetă
Țuică fiartă

Adaugă comentariu

Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here