0 0
Hot dog cu crenvurști românești

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrediente

Crenvurști
Gușă de porc
O ceapă tocată mărunt
Câteva chifle pentru hot dog
Niște cașcaval ras
Oleacă de muștar
Niște maioneză
Olecuță de ketchup
Sare
Piper

Hot dog cu crenvurști românești

Ingrediente

Cum procedezi

Share

Reteta hot dog american cu cremvusti romanesti

Pași

1
pasul

Îndepărtăm șoricul de la gușa de porc și o tăiem cubulețe mărunte.
Într-o tigaie rece punem cubulețele de gușă și prăjim oleacă, la foc mic, apoi le scoatem pe o farfurie acoperită cu șervețel, lăsând grăsimea în tigaie.

2
pasul

În aceeași tigaie, la foc mare, huștiuliuc cu ceapa, peste care punem sare și piper și o prăjim bine.

3
pasul

Când se rumenește ceapa, o punem peste bucățelele de gușă și le amestecăm.

4
pasul

Clocotim apă într-o oală și huștiuluc cu crenvurștii, pe care îi fierbem pentru maxim 2 minute. Îi scoatem pe un șervețel și îi uscăm.

5
pasul

Într-o tavă acoperită cu hârtie de copt punem chiflele tăiate și punem câte un hot dog în fiecare chiflă.

6
pasul

Deasupra presăram niște cașcaval ras.

7
pasul

Dăm la cuptor 3 – 5 minute cu focul deasupra, până se rumenesc. Dacă nu avem cuptor cu foc deasupra, punem tava sus de tot și dăm focul la maxim.

8
pasul

Scoatem pe o tavă de servire (platou) acoperită cu hârtie de copt și presărăm deasupra ceapa amestecată cu gușă. Mai punem peste chifle muștar, maioneză și ketchup.

9
pasul

Servim cu cartofi prăjiți, presărați cu sare, piper și ketchup.

BarbosuOficial

muraturi in saramura muraturi pentru iarna reteta de muraturi
altă rețetă
Murături asortate la borcan fără conservant
Burta de porc la cuptor piept de porc slow cooking
alta rețetă
Burtă de porc la cuptor cu piure de țelină și salată de crudități

Adaugă comentariu

Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here