Ingrediente
-
Crenvurști
-
Gușă de porc
-
O ceapă tocată mărunt
-
Câteva chifle pentru hot dog
-
Niște cașcaval ras
-
Oleacă de muștar
-
Niște maioneză
-
Olecuță de ketchup
-
Sare
-
Piper
Cum procedezi
Pași
1
pasul
|
Îndepărtăm șoricul de la gușa de porc și o tăiem cubulețe mărunte. |
2
pasul
|
În aceeași tigaie, la foc mare, huștiuliuc cu ceapa, peste care punem sare și piper și o prăjim bine. |
3
pasul
|
Când se rumenește ceapa, o punem peste bucățelele de gușă și le amestecăm. |
4
pasul
|
Clocotim apă într-o oală și huștiuluc cu crenvurștii, pe care îi fierbem pentru maxim 2 minute. Îi scoatem pe un șervețel și îi uscăm. |
5
pasul
|
Într-o tavă acoperită cu hârtie de copt punem chiflele tăiate și punem câte un hot dog în fiecare chiflă. |
6
pasul
|
Deasupra presăram niște cașcaval ras. |
7
pasul
|
Dăm la cuptor 3 – 5 minute cu focul deasupra, până se rumenesc. Dacă nu avem cuptor cu foc deasupra, punem tava sus de tot și dăm focul la maxim. |
8
pasul
|
Scoatem pe o tavă de servire (platou) acoperită cu hârtie de copt și presărăm deasupra ceapa amestecată cu gușă. Mai punem peste chifle muștar, maioneză și ketchup. |
9
pasul
|
Servim cu cartofi prăjiți, presărați cu sare, piper și ketchup. |