0 0
Murături asortate la borcan fără conservant

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrediente

Castraveți
Pepene tăiat
Varză tăiată
Morcovi
Gogonele
Rădăcină de țelină
Conopidă
Ardei iute
Ardei dulci (galbeni și roșii)
gogoșari
Baby zucchini
Hrean din belșug
Boabe de muștar
Boabe de piper
Usturoi
Bețe de mărar si cimbru
Sare neiodată

Murături asortate la borcan fără conservant

Ingrediente

Cum procedezi

Share

Reteta de muraturi romanesti in saramura pentru iarna.

Pași

1
pasul

Spălam legumele, le tăiem și le așezăm în borcan. Pe fundul borcanului și deasupra legumelor punem bețe de mărar.

2
pasul

Clocotim apa, adăugăm o lingură de sare la un litru de apă, dizolvăm sarea și punem soluția fierbinte peste legume. Trebuie să folosim sare neiodată.

3
pasul

Hreanul este cel care face ca murăturile să rămână tari, deci trebuie să punem hrean din belșug.

4
pasul

Borcanele se lasă pe blatul din bucătărie 3 - 5 zile, până când încep să fermenteze, apoi le punem la rece.

5
pasul

Poftă mare!

BarbosuOficial

paste de post m,ancare de post barbosu retete de post
altă rețetă
Paste cu vinete și sos de roșii | Reteta de paste vegane
hot dog american reteta hot dog
alta rețetă
Hot dog cu crenvurști românești

Adaugă comentariu