Ingrediente
-
Castraveți
-
Pepene tăiat
-
Varză tăiată
-
Morcovi
-
Gogonele
-
Rădăcină de țelină
-
Conopidă
-
Ardei iute
-
Ardei dulci (galbeni și roșii)
-
gogoșari
-
Baby zucchini
-
Hrean din belșug
-
Boabe de muștar
-
Boabe de piper
-
Usturoi
-
Bețe de mărar si cimbru
-
Sare neiodată
Cum procedezi
Pași
1
pasul
|
Spălam legumele, le tăiem și le așezăm în borcan. Pe fundul borcanului și deasupra legumelor punem bețe de mărar. |
2
pasul
|
Clocotim apa, adăugăm o lingură de sare la un litru de apă, dizolvăm sarea și punem soluția fierbinte peste legume. Trebuie să folosim sare neiodată. |
3
pasul
|
Hreanul este cel care face ca murăturile să rămână tari, deci trebuie să punem hrean din belșug. |
4
pasul
|
Borcanele se lasă pe blatul din bucătărie 3 - 5 zile, până când încep să fermenteze, apoi le punem la rece. |
5
pasul
|
Poftă mare! |