0 0
Mămăligă cu brânză și afumătură | Pizza moldovenească

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrediente

Niște kaizer tăiat feliuțe (șunculiță, bacon)
Câțiva cârnați cabanos tăiați bucățele
O ceapă tocată
O jumătate de litru de supă de pui (apă)
O jumătate de litru de lapte
200 de grame de mălai
Niște parmezan ras
O mână de cubulețe de cașcaval afumat
Sare

Mămăligă cu brânză și afumătură | Pizza moldovenească

Ingrediente

Cum procedezi

Share

Pași

1
pasul

Punem o cratiță pe foc mediu spre mic și punem kaizerul la prăjit. Când s-a rumenit, adăugăm bucățile de cârnați.

2
pasul

Când s-au rumenit și acestea, huștiuliuc cu ceapa.

3
pasul

Presărăm foarte puțină sare și continuăm să prăjim la foc mediu spre mic.

4
pasul

După ce s-a caramelizat bine ceapa, scoatem tot din cratiță cu o spumieră. Scoatem și surplusul de grăsime, păstrând în tigaie doar o lingură.

5
pasul

Peste ea, adăugăm supa de pui, laptele și olecuțâcă de sare și aducem la fierbere.

6
pasul

Când începe să clocotească, micșorăm focul și adăugăm treptat mălaiul, amestecând continuu.

7
pasul

După ce a fiert vreo 10 minuțele, huștiuliuc cu parmezanul și amestecăm.

8
pasul

Presărăm cubulețele de cașcaval și punem și cărnița pregătită mai devreme, împrăștiind-o cât de uniform putem pe toată suprafața.

9
pasul

Dăm la cuptor, pentru 2 – 3 minuțele, cu focul sus, până se topește cașcavalul. Servim cu murături.

10
pasul

Poftă mare!

BarbosuOficial

reteta fajita mancare mexicana barbosu
altă rețetă
Fajita quesadillas cu pui
papricas de pui retete barbosu
alta rețetă
Papricaș de pui reinterpretat

Adaugă comentariu