Ingrediente
-
Niște cârnat proaspăt
-
O ceapă tocată
-
Un morcov tăiat
-
O țelină apio tocată
-
Niște mazăre congelată
-
2 roșii date pe răzătoare (suc de roșii)
-
O lingură de bulion
-
O linguriță de boia dulce
-
Oleacă de supă de pui (apă)
-
O mână de mărar verde tocat mărunt
-
Ulei de măsline
-
Sare
-
Piper
Cum procedezi
Pași
1
pasul
|
Încingem două, trei linguri de ulei de măsline într-o tigaie și adăugăm carnea din cârnat, în bucățele măricele. |
2
pasul
|
Rumenim bine apoi huștiuliuc cu ceapa și o călim oleacă. |
3
pasul
|
Adăugăm morcovul și țelina, punem sare, piper și le înmuiem un pic. |
4
pasul
|
Punem mazărea congelată, amestecăm și gătim. |
5
pasul
|
Când mazărea s-a dezghețat, punem roșiile și bulionul, amestecăm și punem și boiaua. |
6
pasul
|
Acoperim totul cu supă de pui și aducem la fierbere. |
7
pasul
|
Punem capacul ușor într-o parte și gătim la foc mic 20 – 25 de minute. |
8
pasul
|
Când mazărea s-a fiert, punem mărarul și stingem focul. |
9
pasul
|
Servim lângă o salată de roșii cu ceapă și mărar. |
10
pasul
|
Poftă mare! |