0 0
Paste cu vinete și sos de roșii | Reteta de paste vegane

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrediente

Paste făinoase fără ou (spaghete)
O vânătă curățită și tăiată cubulețe
Un ardei gras tocat mare
Niște căței de usturoi tocați feliuțe
Un pahar cu suc de roșii
O linguriță de zahăr
O linguriță de oțet
Oleacă de busuioc verde
Sare
Piper

Paste cu vinete și sos de roșii | Reteta de paste vegane

Ingrediente

Cum procedezi

Share

Mancare de post cu paste

Pași

1
pasul

În apa care fierbe presărăm un praf de sare și huștiuliuc cu spaghetele, care nu trebuie rupte. După ce le punem în oală, le lăsăm vreo 30 de secunde și le rotim cu un clește, astfel încât să fie total acoperite de apă.

2
pasul

Le fierbem cu 2 minute mai puțin decât scrie pe ambalaj.

3
pasul

Între timp, încingem bine o tigaie, apoi huștiuliuc cu două, trei linguri de ulei.

4
pasul

În uleiul încins punem cubulețele de vinetele și le prăjim până se rumenesc, adăugând ulei când acesta este absorbit.

5
pasul

Punem bucățelele de ardei și le prăjim împreună cu vinetele.

6
pasul

După 2 – 3 minuțele, huștiuliuc cu usturoiul și cu sucul de roșii.

7
pasul

Le prăjim olecuță și punem sare, piper, zahărul și oțetul.

8
pasul

Adăugăm pastele scurse și mai fierbem încă 2 minuțele.

9
pasul

La sfârșit, rupem niște busuioc verde, mai amestecăm și stingem focul.

10
pasul

Poftă mare!

BarbosuOficial

tochitura moldoveneasca pomana porcului barbosu
altă rețetă
Tochitură moldovenească | Pomana Porcului
muraturi in saramura muraturi pentru iarna reteta de muraturi
alta rețetă
Murături asortate la borcan fără conservant

Adaugă comentariu