Ingrediente
-
Pește alb, fără piele și oase (cod sau orice peste cu carne albă)
-
Făină
-
O Ceapă tăiată
-
Niste Usturoi pisat
-
Roșii cherry tocate
-
Măsline fără sâmburi tăiate
-
Capere
-
Un pahar de vin alb sec sau demisec
-
O mână de pătrunjel
-
Ulei de măsline
-
Sare si piper
Cum procedezi
Pași
1
pasul
|
Uscăm bine bucățile de pește cu șervețele de hârtie, le presărăm cu sare, piper și le dăm prin făină. |
2
pasul
|
Încingem două, trei linguri de ulei de măsline într-o tigaie, prăjim peștele câte unul, două minute pe fiecare parte și îl scoatem pe-o farfurie. |
3
pasul
|
Apoi huștiuluc o ceapă tăiată, pe care o călim. |
4
pasul
|
Adăugăm 2-3 căței de usturoi pisat, roșiile cherry, măslinele și caperele. |
5
pasul
|
Călim totul oleacă și stingem cu un pahar de vin. |
6
pasul
|
Reducem sosul la jumătate și huștiuluc cu peștele.Punem sos peste bucățile de pește să se pătrundă cu toate aromele. |
7
pasul
|
Adăugăm pătrunjel verde. |
8
pasul
|
Poftă mare! |