0 0
Pește cu sos mediteranean

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrediente

Pește alb, fără piele și oase (cod sau orice peste cu carne albă)
Făină
O Ceapă tăiată
Niste Usturoi pisat
Roșii cherry tocate
Măsline fără sâmburi tăiate
Capere
Un pahar de vin alb sec sau demisec
O mână de pătrunjel
Ulei de măsline
Sare si piper

Pește cu sos mediteranean

Ingrediente

Cum procedezi

Share

Pași

1
pasul

Uscăm bine bucățile de pește cu șervețele de hârtie, le presărăm cu sare, piper și le dăm prin făină.

2
pasul

Încingem două, trei linguri de ulei de măsline într-o tigaie, prăjim peștele câte unul, două minute pe fiecare parte și îl scoatem pe-o farfurie.

3
pasul

Apoi huștiuluc o ceapă tăiată, pe care o călim.

4
pasul

Adăugăm 2-3 căței de usturoi pisat, roșiile cherry, măslinele și caperele.

5
pasul

Călim totul oleacă și stingem cu un pahar de vin.

6
pasul

Reducem sosul la jumătate și huștiuluc cu peștele.

Punem sos peste bucățile de pește să se pătrundă cu toate aromele.

7
pasul

Adăugăm pătrunjel verde.

8
pasul

Poftă mare!

BarbosuOficial

reteta cartofi frantuzesti
altă rețetă
Reteta rapida de cartofi franțuzesti
reteta clatite cu branza la cuptor
alta rețetă
Clătite cu brânză la cuptor

Adaugă comentariu