0 0
Pește cu sos mediteranean

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrediente

Pește alb, fără piele și oase (cod sau orice peste cu carne albă)
Făină
O Ceapă tăiată
Niste Usturoi pisat
Roșii cherry tocate
Măsline fără sâmburi tăiate
Capere
Un pahar de vin alb sec sau demisec
O mână de pătrunjel
Ulei de măsline
Sare si piper

Pește cu sos mediteranean

Ingrediente

Cum procedezi

Share

Pași

1
pasul

Uscăm bine bucățile de pește cu șervețele de hârtie, le presărăm cu sare, piper și le dăm prin făină.

2
pasul

Încingem două, trei linguri de ulei de măsline într-o tigaie, prăjim peștele câte unul, două minute pe fiecare parte și îl scoatem pe-o farfurie.

3
pasul

Apoi huștiuluc o ceapă tăiată, pe care o călim.

4
pasul

Adăugăm 2-3 căței de usturoi pisat, roșiile cherry, măslinele și caperele.

5
pasul

Călim totul oleacă și stingem cu un pahar de vin.

6
pasul

Reducem sosul la jumătate și huștiuluc cu peștele.

Punem sos peste bucățile de pește să se pătrundă cu toate aromele.

7
pasul

Adăugăm pătrunjel verde.

8
pasul

Poftă mare!

BarbosuOficial

reteta cartofi frantuzesti
altă rețetă
Reteta rapida de cartofi franțuzesti
reteta clatite cu branza la cuptor
alta rețetă
Clătite cu brânză la cuptor

Adaugă comentariu

Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here