Ingrediente
-
Cartofi
-
Smântână lichidă
-
Un pahar si oleaca de apa
-
Usturoi tocat mărunt
-
Muștar Dijon
-
2 cepe tăiate peștișori
-
Nucșoară rasă
-
Parmezan
-
Cașcaval ras
-
O foaie de dafin
-
Cimbrișor verde
-
Sare si piper
Cum procedezi
Pași
1
pasul
|
Tăiem cartofii felii subțirele și egale. |
2
pasul
|
Adăugăm sare, piper, smântână lichidă și un pahar de apă, amestecăm și-i punem pe foc mare. |
3
pasul
|
Punem 3 - 4 căței de usturoi tocat mărunt, o foaie de dafin și niște cimbrișor verde, două lingurițe de muștar Dijon și cepele și amestecăm bine. |
4
pasul
|
Dacă este cazul, mai adăugăm olecuță de apă, dăm focul mai mic, punem capacul și fierbem cam 5 minute. |
5
pasul
|
Apoi radem nucșoară și parmezan, amestecăm și presărăm deasupra cașcaval ras. |
6
pasul
|
Dăm la cuptor la 180 - 200 grade, 30 – 40 de minute, până se rumenesc. |
7
pasul
|
Poftă mare! |