0 0
Reteta rapida de cartofi franțuzesti

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrediente

Cartofi
Smântână lichidă
Un pahar si oleaca de apa
Usturoi tocat mărunt
Muștar Dijon
2 cepe tăiate peștișori
Nucșoară rasă
Parmezan
Cașcaval ras
O foaie de dafin
Cimbrișor verde
Sare si piper

Reteta rapida de cartofi franțuzesti

Ingrediente

Cum procedezi

Share

Pași

1
pasul

Tăiem cartofii felii subțirele și egale.

2
pasul

Adăugăm sare, piper, smântână lichidă și un pahar de apă, amestecăm și-i punem pe foc mare.

3
pasul

Punem 3 - 4 căței de usturoi tocat mărunt, o foaie de dafin și niște cimbrișor verde, două lingurițe de muștar Dijon și cepele și amestecăm bine.

4
pasul

Dacă este cazul, mai adăugăm olecuță de apă, dăm focul mai mic, punem capacul și fierbem cam 5 minute.

5
pasul

Apoi radem nucșoară și parmezan, amestecăm și presărăm deasupra cașcaval ras.

6
pasul

Dăm la cuptor la 180 - 200 grade, 30 – 40 de minute, până se rumenesc.

7
pasul

Poftă mare!

BarbosuOficial

peste la cuptor
altă rețetă
Biban de mare la cuptor cu legume și oleacă de sos
reteta cu peste
alta rețetă
Pește cu sos mediteranean

Adaugă comentariu

Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here