0 0
Piept de pui cu sos de smântână, ciuperci și spanac

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Piept de pui cu sos de smântână, ciuperci și spanac

Cum procedezi

Share

Piept de pui cu smantana si ciuperci facut mai altfel

Ingrediente:

  • Un piept de pui
  • Oleacă de făină
  • O mână de parmezan ras
  • O ceapă tocată mărunt
  • Niște ciuperci tăiate felii
  • Oleacă de spanac (opțional)
  • 3 căței de usturoi tocați mărunt
  • Oleacă de vin alb (supă de pui, apă)
  • Niște smântână pentru gătit
  • Puțin pătrunjel verde tocat mărunt
  • Ulei de măsline
  • Sare
  • Piper

Pasii retetei:

  1. Tăiem pieptul de pui pe jumătate.
  2. Într-o farfurie plată punem făină, sare, piper, parmezan ras și le amestecăm.
  3. Dăm carnea prin făină.
  4. Încingem două, trei linguri de ulei de măsline într-o tigaie, rumenim pieptul pe ambele părți și-l scoatem pe o farfurie.
  5. În aceeași tigaie, completăm cu ulei, dacă e cazul, apoi huștiuliuc cu ceapa și călim olecuță.
  6. Adăugăm ciupercile, presărăm sare și piper și prăjim la foc mic, până când ciupercile se rumenesc un pic.
  7. Punem spanacul, îl înmuiem olecuță, huștiuliuc și cu usturoiul și mai prăjim câteva secunde.
  8. Adăugăm vinul, pieptul de pui și smântâna, potrivim de sare și piper și lăsăm să fiarbă până când mai scade sosul.
  9. Servim cu parmezan ras și pătrunjel presărat deasupra.
  10. Poftă mare!

BarbosuOficial

Tocanita de vinete cu ardei copti
altă rețetă
Tocăniță de vinete cu ardei copți
reteta salata de ton
alta rețetă
Salată cu ton și fasole neagră
Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here