0 0
Șnițel din piept de pui

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrediente

Un piept de pui
Câțiva cartofi tăiați cubulețe
O lingură de oțet
Niște făină alba
Un ou
Oleacă de pesmet
Un cubuleț de unt
O mână de pătrunjel verde tocat mărunt
Ulei pentru prăjit
Sare
Piper

Șnițel din piept de pui

Ingrediente

Cum procedezi

Share

Snitel de pui cu cartofi natur

Pași

1
pasul

Tăiem pieptul de pui în forma unui fluture, îl acoperim cu folie alimentară și îl batem cu fundul unei crăticioare, pe ambele părți.

2
pasul

Punem cartofii într-o cratiță, îi acoperim cu apă, adăugăm sare și o lingură de oțet și îi punem la fiert.

3
pasul

Într-o farfurie întinsă punem făina, sare și piper, le amestecăm oleacă și huștiuliuc cu pieptul, pe care îl acoperim cu făină pe ambele părți.

4
pasul

Îl scuturăm bine și-l trecem prin oul bătut cu puțină sare.

5
pasul

Huștiuliuc cu șnițelul și prin pesmet, cu atenție, astfel încât întreaga lui suprafață să fie bine acoperită.

6
pasul

Încingem două, trei linguri de ulei într-o tigaie și huștiuliuc cu șnițelul, dinspre noi spre exterior, pentru a ne proteja de arsuri

7
pasul

Prăjim la foc mic, rumenim pe ambele părți și îl scoatem pe un grătar.

8
pasul

Când cartofii s-au fiert, îi scurgem de apă, îi amestecăm încet cu untul și îi presărăm cu pătrunjel.

9
pasul

Servim șnițelul lângă cartofii natur, cu murături.

10
pasul

Poftă mare!

BarbosuOficial

ciorba de dovlecel
altă rețetă
Ciorbă de dovlecel

Adaugă comentariu