1 0
Șnițel din piept de pui

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrediente

Un piept de pui
Câțiva cartofi tăiați cubulețe
O lingură de oțet
Niște făină alba
Un ou
Oleacă de pesmet
Un cubuleț de unt
O mână de pătrunjel verde tocat mărunt
Ulei pentru prăjit
Sare
Piper

Șnițel din piept de pui

Ingrediente

Cum procedezi

Share

Snitel de pui cu cartofi natur

Pași

1
pasul

Tăiem pieptul de pui în forma unui fluture, îl acoperim cu folie alimentară și îl batem cu fundul unei crăticioare, pe ambele părți.

2
pasul

Punem cartofii într-o cratiță, îi acoperim cu apă, adăugăm sare și o lingură de oțet și îi punem la fiert.

3
pasul

Într-o farfurie întinsă punem făina, sare și piper, le amestecăm oleacă și huștiuliuc cu pieptul, pe care îl acoperim cu făină pe ambele părți.

4
pasul

Îl scuturăm bine și-l trecem prin oul bătut cu puțină sare.

5
pasul

Huștiuliuc cu șnițelul și prin pesmet, cu atenție, astfel încât întreaga lui suprafață să fie bine acoperită.

6
pasul

Încingem două, trei linguri de ulei într-o tigaie și huștiuliuc cu șnițelul, dinspre noi spre exterior, pentru a ne proteja de arsuri

7
pasul

Prăjim la foc mic, rumenim pe ambele părți și îl scoatem pe un grătar.

8
pasul

Când cartofii s-au fiert, îi scurgem de apă, îi amestecăm încet cu untul și îi presărăm cu pătrunjel.

9
pasul

Servim șnițelul lângă cartofii natur, cu murături.

10
pasul

Poftă mare!

BarbosuOficial

ciorba de dovlecel
altă rețetă
Ciorbă de dovlecel
ciorba de salata
alta rețetă
Ciorbă de salată cu omletă și afumătură

Adaugă comentariu

Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here