Ingrediente
-
Paste
-
Semințe de pin (sau nuci, alune)
-
Frunze de busuioc verde
-
O jumătate de cățel de usturoi
-
Roșii uscate tăiate
-
Piept de pui făcut la grill, tocat cubulețe (sau salam)
-
Mozzarella (sau cubulețe de telemea)
-
Fulgi de ardei iute
-
Zeama de lămâie
-
Ulei de măsline
-
Sare
-
Piper
Cum procedezi
provider: youtube
url: https://www.youtube.com/watch?v=feIyebPD88Q&t=59s
src: https://www.youtube-nocookie.com/embed/feIyebPD88Q?start=59&feature=oembed
src mod: https://www.youtube-nocookie.com/embed/feIyebPD88Q?start=59
src gen: https://www.youtube-nocookie.com/embed/feIyebPD88Q
Pași
1
pasul
|
Fierbem pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj, le scurgem și punem puțin ulei de măsline peste ele, ca să nu se lipească. |
2
pasul
|
Într-un mojar, zdrobim bine semințele de pin. |
3
pasul
|
Adăugăm frunze de busuioc, sare, piper și o jumătate de cățel de usturoi și zdrobim până când obținem o pastă. |
4
pasul
|
Huștiuluc cu o cantitate generoasă de parmezan ras și ulei de măsline. |
5
pasul
|
Adăugam ulei și amestecăm până când obținem o cremă de consistență potrivită. |
6
pasul
|
Potrivim de sare și piper. |
7
pasul
|
Peste paste adăugăm roșiile uscate și pieptul de pui. Pieptul de pui poate fi înlocuit cu salam, dar poate să și lipsească. |
8
pasul
|
Huștiuluc cu Mozzarella proaspătă, ruptă în bucățele. |
9
pasul
|
Deasupra punem treptat sosul Pesto, mai mult sau mai puțin, după gust. |
10
pasul
|
Mai punem olecuță de freșcăței de ardei iuți și puțină zeamă de lămâie, pentru o aromă proaspătă. |
11
pasul
|
Amestecăm bine. |
12
pasul
|
Poftă mare! |