0 0
Salată orientală de post | Rețetă maioneză vegană

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrediente

Niște cartofi mici
100 mililitri de lapte de soia
200 mililitri de ulei de floarea soarelui
O lingură generoasă de muștar Dijon
O linguriță de oțet de mere (oțet, zeamă de lămâie)
Niște castraveciori la oțet tăiați feliuțe
Câțiva ardei gogoșari la oțet tăiați feliuțe
O mână de măsline Kalamata tăiate feliuțe
Câteva roșii uscate tăiate mărunt (facultativ)
O mână de capere (facultativ)
Niște ceapă tocată fideluță
Sare
Piper

Salată orientală de post | Rețetă maioneză vegană

Ingrediente

Cum procedezi

Share

Pași

1
pasul

Fierbem cartofii într-oleacă de apă cu sare. Când se răcesc, îi tăiem în două și-i lăsăm deoparte.

2
pasul

Într-un vas gradat, punem laptele de soia, uleiul, muștarul, sare, piper și oțetul. Amestecăm cu un blender de mână (mixer vertical) vreo 30 de secunde – 1 minut și maioneza este gata. Dacă nu se îngroașă, mai adăugăm olecuță de ulei și amestecăm din nou.

3
pasul

Punem într-un vas mare cartofii, castraveciorii, ardeiul gogoșar, măslinele, roșiile uscate și caperele.

4
pasul

Înainte de a adăuga ceapa tocată, o clătim într-o strecurătoare sub jet de apă rece, ca sa nu capete miros, apoi o stoarcem puțin și o punem peste celelalte ingrediente.

5
pasul

Presărăm piper, adăugăm 2 linguri de maioneză și amestecăm. Dacă este nevoie, mai punem maioneză.

6
pasul

Poftă mare!

reteta cu copanele de pui
altă rețetă
Copănele cu cartofi în sos de miere și soia
piure de cartofi cu carnati
alta rețetă
Piure de cartofi cu cârnați și ceapă caramelizată

Adaugă comentariu

Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here