0 0
Copănele cu cartofi în sos de miere și soia

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrediente

Câteva copănele de pui
O lingură de miere de albine
Olecuțâcă de sos de soia
Un ardei iute tocat mărunt (dulceață de ardei iute)
Puțin ketchup (sos barbeque)
Puțin oțet din orez (zeamă de lămâie, oțet)
Niște cartofi mititei, tăiați pe jumătate
Un morcov tăiat pe lungime
Oleacă de usturoi tocat mărunt
O mână de pătrunjel tocat
O ceapă verde tocată mărunt
Ulei de măsline
Sare
Piper

Copănele cu cartofi în sos de miere și soia

Ingrediente

Cum procedezi

Share

Pași

1
pasul

Peste copănele presăram olecuțâcă de sare și piper și le dăm deoparte.

2
pasul

Într-un castronel punem mierea, sosul de soia, ardeiul iute, că fără iuțală, viața e pustiu, ketchup și oțetul de orez și amestecăm bine.

3
pasul

Punem o tigaie pe foc, adaugăm uleiul și îl încingem bine, apoi punem copănelele la prăjit.

4
pasul

Le rumenim bine pe toate părțile și le scoatem pe o farfurie.

5
pasul

În uleiul rămas în tigaie, huștiuliuc cu cartofii și morcovul, presărăm cu sare și piper și prăjim până când s-au rumenit și sunt aproape gata.

6
pasul

Adaugăm usturoiul, pătrunjel și huștiuliuc și copănelele.

7
pasul

Deasupra turnăm sosul și dăm la cuptor, pentru 10 - 15 minuțele, la 180 grade.

8
pasul

Scoatem din cuptor și presăram deasupra olecuță de ceapă verde.

9
pasul

Poftă mare!

Piept de pui la grill cu legume
altă rețetă
Piept de pui la grill cu legume
salata orientala de post
alta rețetă
Salată orientală de post | Rețetă maioneză vegană

Adaugă comentariu

Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here