Ingrediente
-
2 conserve de de pește în ulei
-
Niște unt la temperatura camerei
-
O linguriță de capere
-
Vreo două roșii uscate
-
O franzelă franțuzească
-
Niște castraveciori feliați
-
Un morcov tocat julien
-
Câteva frunze de salată
Cum procedezi
Pași
1
pasul
|
Câteva frunze de salată |
2
pasul
|
Adăugăm untul la temperatura camerei și amestecăm. |
3
pasul
|
Punem caperele și roșiile uscate și mai mixăm oleacă. |
4
pasul
|
Tăiem franzela pe jumătate pe lungime; pe o jumătate întindem pasta de pește, punem deasupra niște felii de castraveciori, fâșiuțe de morcovi și salata. |
5
pasul
|
Punem cealaltă jumătate deasupra, tăiem în bucăți, le învelim în folie și le dăm la frigider până ce untul se întărește olecuță. |
6
pasul
|
Poftă mare! |