0 0
Spaghetti meatballs | paste cu chiftele

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrediente

O jumătate de kilogram de carne de purcel tocată
Un ou
2 – 3 căței de usturoi pisat
O mână de verdeață, mărar și pătrunjel
Oleacă de parmezan
O felie de pâine înmuiată în lapte
Niște făină albă
O ceapă tăiată mărunt
Niște usturoi tăiat feliuțe
Un pahar de suc de roșii
O jumătate de linguriță de zahăr
O mână de busuioc verde
Un pahar de suc de roșii
Ulei de măsline
Sare
Piper

Spaghetti meatballs | paste cu chiftele

Ingrediente

Cum procedezi

Share

Pași

1
pasul

Amestecăm bine carnea tocată cu oul, usturoiul, verdeața, olecuță de sare și piper.

2
pasul

Radem deasupra niște parmezan și huștiuliuc și cu pâinea stoarsă și mai amestecăm un pic.

3
pasul

Din această compoziție, formăm biluțe potrivit de mari, pe care le tăvălim prin făină, apoi eliminăm excesul de făină și le punem pe o farfurie.

4
pasul

Când s-au rumenit bine pe toate părțile, închidem focul și le scoatem pe o farfurie.

5
pasul

Reaprindem focul și, în aceeași tigaie, huștiuliuc cu ceapa, pe care o călim oleacă la foc mic, apoi adăugăm usturoiul feliat, mai prăjim un pic și punem sucul de roșii.

6
pasul

Presărăm sare și piper și adăugăm zahărul și busuiocul.

7
pasul

Punem biluțele, amestecăm și le lăsăm să fiarbă olecuță la foc mic, apoi adăugăm spaghetele fierte și strecurate, dar neclătite. Dacă e nevoie, adaugăm un strop din apa în care au fiert pastele.

8
pasul

Stingem focul și punem deasupra niște parmezan ras.

9
pasul

Poftă mare!

cotlet de porc cu gutui
altă rețetă
Cotlet de porc cu gutui și cel sos de cidru
Bors moldovenesc cu afumatura
alta rețetă
Borș moldovenesc cu afumătură

Adaugă comentariu