Ingrediente
-
Niște fileuri de cod (orice fel de pește, de preferat fără piele și fără os)
-
O ceapă tocată
-
Un morcov tăiat rondele
-
O țelină apio tăiată bucăți
-
Un păstârnac tocat
-
2 cartofi tăiați cubulețe potrivite
-
Un ardei galben tocat mare
-
Niște roșii cherry tăiate pe jumătate (roșii în bulion)
-
O mână de mazăre congelată
-
O jumătate de pahar de suc de roșii
-
Olecuță de sos tabasco
-
Niște supă vegetală
-
O linguriță de zahăr
-
O mână de pătrunjel verde
-
Ulei de măsline
-
Sare
-
Piper
Cum procedezi
Pași
1
pasul
|
Încingem două, trei linguri de ulei de măsline într-o cratiță și adăugăm ceapa. Călim olecuță la foc mediu și adăugăm morcovul, țelina și păstârnacul. |
2
pasul
|
Când s-au gătit un pic, punem cartofii și călim 2 – 3 minute, apoi adăugăm ardeiul. |
3
pasul
|
Punem olecuțâcă de sare, piper și, după 2 – 3 minute, roșiile cherry, mazărea și sucul de roșii. |
4
pasul
|
Amestecăm bine și adăugăm sosul tabasco, supa vegetală și zahărul. |
5
pasul
|
Aducem la fierbere, punem capacul într-o parte, facem focul mediu spre mic și lăsăm să fiarbă 10 – 12 minute. |
6
pasul
|
Huștiuliuc cu peștele, pe care îl așezăm peste legume; punem capacul și lăsăm la foc mititel 5 – 6 minute. |
7
pasul
|
Servim cu pătrunjel tocat pus în farfurie. Mai putem adăuga sos tabasco, după gust. |
8
pasul
|
Poftă mare! |