0 0
Supă de pește

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrediente

Niște fileuri de cod (orice fel de pește, de preferat fără piele și fără os)
O ceapă tocată
Un morcov tăiat rondele
O țelină apio tăiată bucăți
Un păstârnac tocat
2 cartofi tăiați cubulețe potrivite
Un ardei galben tocat mare
Niște roșii cherry tăiate pe jumătate (roșii în bulion)
O mână de mazăre congelată
O jumătate de pahar de suc de roșii
Olecuță de sos tabasco
Niște supă vegetală
O linguriță de zahăr
O mână de pătrunjel verde
Ulei de măsline
Sare
Piper

Supă de pește

Ingrediente

Cum procedezi

Share

Supa de peste cu legume

Pași

1
pasul

Încingem două, trei linguri de ulei de măsline într-o cratiță și adăugăm ceapa. Călim olecuță la foc mediu și adăugăm morcovul, țelina și păstârnacul.

2
pasul

Când s-au gătit un pic, punem cartofii și călim 2 – 3 minute, apoi adăugăm ardeiul.

3
pasul

Punem olecuțâcă de sare, piper și, după 2 – 3 minute, roșiile cherry, mazărea și sucul de roșii.

4
pasul

Amestecăm bine și adăugăm sosul tabasco, supa vegetală și zahărul.

5
pasul

Aducem la fierbere, punem capacul într-o parte, facem focul mediu spre mic și lăsăm să fiarbă 10 – 12 minute.

6
pasul

Huștiuliuc cu peștele, pe care îl așezăm peste legume; punem capacul și lăsăm la foc mititel 5 – 6 minute.

7
pasul

Servim cu pătrunjel tocat pus în farfurie. Mai putem adăuga sos tabasco, după gust.

8
pasul

Poftă mare!

BarbosuOficial

gutui carmelizate prajitura cu gutui barbosu
altă rețetă
Gutui în sos de caramel sărat, cremă de urdă dulce și nuci
Ceafa de porc in sos de vin la cuptor retete barbosu
alta rețetă
Ceafă de porc în sos de vin roșu | Ceafa la cuptor

Adaugă comentariu