Ingrediente
-
125 de mililitri de apă călduță
-
2 pliculețe (14 grame) de drojdie uscată
-
450 de grame de făină
-
3 linguri de zahăr
-
250 de mililitri de lapte călduț
-
2 ouă bătute
-
Niște fructe uscate
-
2 mere tăiate bucățele
-
Olecuță de extract de vanilie
-
Niște zahăr pudră
-
Ulei
-
Sare
Cum procedezi
Pași
1
pasul
|
Într-un pahar, punem apa călduță și drojdia uscată și amestecăm bine. |
2
pasul
|
Punem făina într-un vas mare, adăugăm olecuță de sare, zahărul și drojdia dizolvată. |
3
pasul
|
Huștiuliuc și cu laptele, ouăle bătute, fructele uscate, bucățele de mere și extractul de vanilie. |
4
pasul
|
Acoperim vasul cu folie și lăsăm o oră la crescut. |
5
pasul
|
Așezăm un grătar pe un tocător acoperit cu șervețele de hârtie. |
6
pasul
|
Într-un wok, încingem uleiul, apoi băgăm două linguri în ulei: cu una luăm din aluat, cu cealaltă ne ajutăm și huștiuliuc cu aluatul în ulei. |
7
pasul
|
Este important să nu aglomerăm wok-ul, ca să putem întoarce ușor gogoșelele când încep să se rumenească. |
8
pasul
|
Pe cele mai rumenite, le scoatem cu o spumieră și le punem pe grătar, la scurs. |
9
pasul
|
Deasupra presăram zahăr pudră. |
10
pasul
|
Poftă mare! |