0 0
Ciocolată caldă de casa cu frisca

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrediente

Un litru de lapte
4 linguri de zahăr
O lingură de cacao
Niște ciocolată amăruie
Oleacă de smântână lichidă

Ciocolată caldă de casa cu frisca

Ingrediente

Cum procedezi

Share

Ciocolata calda facuta cu lapte, cacao si ciocolata.

Pași

1
pasul

Într-o oală pe foc mediu punem laptele, zahărul, cacao și amestecăm.

2
pasul

Huștiuliuc cu ciocolata amăruie, ruptă în bucățele; amestecăm bine.

3
pasul

Când s-a topit toată ciocolata, stingem focul și punem oala deoparte.

4
pasul

Într-un castronel mixăm niște smântână lichidă și o lingură de zahăr, până obținem oleacă de frișcă.

5
pasul

Punem ciocolată cu lapte într-o cană; deasupra, huștiuliuc cu frișca.

6
pasul

Servim cu ciocolată rasă deasupra.

7
pasul

Poftă mare!

BarbosuOficial

pui la ceaun barbosu pui la ceaun moldovenesc
altă rețetă
Pui rumenit la ceaun cu usturoi
scovergi, langos retete barbosu, gogosi de post, turte
alta rețetă
Scovergi | Turte prăjite

Adaugă comentariu

Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here